Diensten

Debatleider    

In een debat ontdekt u wat er speelt en leeft bij uw doelgroep, relaties, medewerkers, leden of achterban. Dat kan op de klassieke manier met sprekers en publiek, in een Lagerhuis format of middels workshops. De mogelijkheden zijn talrijk. Graag bespreek ik met u welk concept het beste past bij uw doelstellingen.

Dagvoorzitter    

De taak van een dagvoorzitter is groter dan het aankondigen van sprekers en het bewaken van de agenda. Als dagvoorzitter zorg ik ervoor dat er ‘lucht’ in uw congres blijft, dat niemand inslaapt en dat het publiek zich betrokken blijft voelen. Samen met u kijk ik welke opzet het beste past in het gekozen decor, welke zaalopstelling ervoor zorgt dat iedereen betrokken is en vragen kan stellen.

Presentator    

Naast een universitaire opleiding heb ik een professionele achtergrond in het theater. Regelmatig speel en zing ik in musicals. Als presentator gebruik ik deze podiumervaring voortdurend en denk ik mee over welke presentatievorm geschikt is voor uw bijeenkomst en voor uw organisatie. Kiest u voor een ‘in de hoofdrol’ -achtige setting, of toch meer ‘collegetour’? Wilt u een informele of toch liever een formele toon in de gesprekken? Samen kijken we wat passend is.

Facilitator van workshops of vergaderingen 

U gaat met uw medewerkers of cliënten in vergadering of een dag 'de hei op'. Een onafhankelijke facilitator is dan vaak onmisbaar. Iemand die boven de materie staat en vrij en onpartijdig iedereen aan bod laat komen.

Communicatie advies 

In het voortraject adviseer ik u graag over:

  • inhoudelijke invulling en de opbouw van een evenement en programma
  • formulering of aanscherping van kernboodschappen
  • vertaling van kernboodschappen in vragen of stellingen
  • de passende vorm ter uitvoering
Lenneke Hoedemaker

Lenneke schittert op het podium en laat anderen stralen. Ze is een intelligente, humorvolle vrouw, die in debatten snel begrijpt wat de kern is en die daar mensen onbevangen op ondervraagt. Met Lenneke als gespreksleider is een bijeenkomst niet alleen constructief, maar ook gewoon leuk.

Kathalijne Buitenweg, Tweede Kamerlid Groen Links,
voormalig Fractieleider Groen Links Europees Parlement

Lenneke is a passionate, creative and intelligent woman. Her social engagement combined with a great sense of humour makes her a perfect moderator.

Yvette Burghgraef van Eechoud, directeur Europese en Internationale zaken,
Ministerie van Economische Zaken, voormalig Ambassadeur van Nederland in Qatar

Lenneke weet kennis van de inhoud perfect te combineren met het inspelen op de gevoelens van het publiek. Daarbij vergeet zij niet om op sfeervolle wijze de structuur in vergadering te handhaven.

Gerbert Mos, CEO Finzie Hypotheken en Verzekeringen

Lenneke Hoedemaker is een groot talent. Als dagvoorzitter en presentator weet ze mensen te boeien en te raken. Lenneke heeft de bijzonder gave om naar mensen te luisteren en dit om te zetten in een mooie toevoeging aan het gesprek dat ze leidt. Haar enthousiasme en haar goede voorbereiding zorgen voor een inhoudelijk en inspirerend gesprek, seminar of presentatie. Haar gevoel voor humor speelt bij haar toegankelijkheid een grote rol.

Michael van Hoorne, Directeur Van Hoorne Entertainment

Een openbaring. Lenneke is ongelooflijk onbevangen en bespeelt met goed gevoel voor humor de zaal.

Lau Verwer, Executive Account Director AON Risico Management

Lenneke is a real joy to work with – not only does she bring a lot of energy to our public events; she is a true sparring partner in every aspect of the planning process. She is passionate about what she does - and so are we - which proves a perfect match!

Catelijne Muller, member of the European Economic and Social Committee,
Member of the EU High Level Expert Group on Artificial Intelligence