Portfolio

 • Gespreksleider en presentator van het ‘Glazen Huis van de Wetenschap’ voor de Universiteit van Amsterdam (UvA). Zestien hoogleraren van de UvA waaronder Alexander Rinnooy Kan, Ernst Hirsch Ballin en Barbara Baarsma gaven een openbaar hoorcollege in het Glazen Huis op ‘t Spui, Amsterdam.

 • Debatleider en presentatie van het Jubileum symposium van de Atlantische Commissie. Het 65-jarig bestaan van dit forum voor het publieke debat over trans-Atlantische veiligheidsvraagstukken werd gevierd met debatten en lezingen van journalisten, politici, diplomaten en studenten.

 • Debatleider van de Stakeholder Summit over Kunstmatige Intelligentie georganiseerd door de Europese Commissie, Brussel.

 • Debatleider en dagvoorzitter van de Civil Society Days georganiseerd door het Europees Economisch en Sociaal Comité, Brussel.

 • Interview met Epke Zonderland voor de medewerkers van de Belastingdienst. Aan de hand van filmbeelden vertelde Epke over hoe het is om een gouden medaille te winnen tijdens de Olympische Spelen en deelde hij zijn passie voor de turnsport. 

 • Dagvoorzitter en debatleider bij Rabobank Nederland ter ere van pensionering van bestuursvoorzitter Bert Heemskerk met o.a. Keynote van (toen) HKH Prinses Máxima der Nederlanden. Onderwerp: bankieren, ondernemen en investeren in Afrikaanse landen.

 • Gespreksleider Lagerhuisdebat over Europa georganiseerd door de Universiteit van Amsterdam met Tweede Kamerlid Kathalijne Buitenweg als ‘Kamervoorzitter’.

 • Gespreksleiding en faciliteren van een hei-sessie ‘samenwerking binnen de UWV’.

 • Presentatie: De pensionering van de CEO van Obvion Hypotheken werd gevierd middels een ‘In de Hoofdrol’-achtige bijeenkomst. Sleutelpersonen in de carrière van de CEO passeerden de revue.

 • Presentatie van ‘De Wereld Bouwt Door’. Een anderhalf uur durende talkshow ter gelegenheid van de tien jarige samenwerking tussen Schretlen & Co (vermogensbank van de Rabobank) en Habitat for Humanity. Met als bijzondere ‘tafelheer’ en ambassadeur van Habitat for Humanity, Wim Dik.

 • Faciliteren van een ‘hei-dag’ voor de Dutch Coalition on Disability and Development (DCDD). Middels workshops, oefeningen en opdrachten werd de leden van de coalitie duidelijk hoe er beter samengewerkt kan worden om hun gezamenlijke doelstellingen te bereiken.

 • Presentatie en debatleiding van diverse Ledenbijeenkomsten van Rabobanken door heel Nederland. O.a. Rabobanken Amerstreek, Breskens, Bergen op Zoom, Roosendaal, en West Friesland Oost.

 • Dagvoorzitter en debatleider van meerdere congressen georganiseerd door de Provincies Gelderland, Noord Brabant, Zuid Holland, Zeeland en Flevoland. Interviews met Gedeputeerden maakte standaard onderdeel hiervan uit. 
Lenneke Hoedemaker

Presentator

Naast een universitaire opleiding heb ik een professionele achtergrond in het theater.

Meer...

Facilitator

U gaat in vergadering of een dag 'de hei op' en zoekt een onpartijdige gespreksleider.

Meer...

Debatleider

In een debat ontdekt u wat er speelt en leeft bij uw doelgroep, medewerkers, of achterban. 

Meer...

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter zorg ik ervoor dat er ‘lucht’ in uw congres blijft.

Meer...

Communicatie advies

In het voortraject adviseer ik over inhoud, vorm en kernboodschappen.

meer...

Contact

Heb ik uw interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Naar contact

Referenties

Lenneke schittert op het podium en laat anderen stralen. Ze is een intelligente, humorvolle vrouw, die in debatten snel begrijpt wat de kern is en die daar mensen onbevangen op ondervraagt. Met Lenneke als gespreksleider is een bijeenkomst niet alleen constructief, maar ook gewoon leuk.

Kathalijne Buitenweg, Tweede Kamerlid Groen Links,
voormalig Fractieleider Groen Links Europees Parlement

Lenneke is a passionate, creative and intelligent woman. Her social engagement combined with a great sense of humour makes her a perfect moderator.

Yvette Burghgraef van Eechoud, directeur Europese en Internationale zaken,
Ministerie van Economische Zaken, voormalig Ambassadeur van Nederland in Qatar

Lenneke weet kennis van de inhoud perfect te combineren met het inspelen op de gevoelens van het publiek. Daarbij vergeet zij niet om op sfeervolle wijze de structuur in vergadering te handhaven.

Gerbert Mos, CEO Finzie Hypotheken en Verzekeringen

Lenneke Hoedemaker is een groot talent. Als dagvoorzitter en presentator weet ze mensen te boeien en te raken. Lenneke heeft de bijzonder gave om naar mensen te luisteren en dit om te zetten in een mooie toevoeging aan het gesprek dat ze leidt. Haar enthousiasme en haar goede voorbereiding zorgen voor een inhoudelijk en inspirerend gesprek, seminar of presentatie. Haar gevoel voor humor speelt bij haar toegankelijkheid een grote rol.

Michael van Hoorne, Directeur Van Hoorne Entertainment

Een openbaring. Lenneke is ongelooflijk onbevangen en bespeelt met goed gevoel voor humor de zaal.

Lau Verwer, Executive Account Director AON Risico Management

Lenneke is a real joy to work with – not only does she bring a lot of energy to our public events; she is a true sparring partner in every aspect of the planning process. She is passionate about what she does - and so are we - which proves a perfect match!

Catelijne Muller, member of the European Economic and Social Committee,
Member of the EU High Level Expert Group on Artificial Intelligence